What is it about?

The rollercoaster adventures of parenting three kids, dealing with disability and mental health - and discussing disability discrimination and how to tackle it.

Thursday, 11 October 2007

Voor Oma Helma

Wel, zoals je kan zien, zo af en toe krijgen we toch nog iets gedaan hier, ondanks het feit dat er geen Oma Helma is om te helpen. Het betekent natuurlijk wel dat de keuken een rommelhok is, maar ja. Dat kunnen we 's avonds opruimen als het buiten donker is.

Het stuk naast de voordeur is gedaan, en de andere kant, die met de vuilbakken, is bijna klaar. The Man with the Van is gisteren en vandaag langs geweest en heeft alle bouwvakkers rommel van in en naast de garage en al het tuin afval meegenomen. Het ziet er al stukken beter uit!En kijk, hier zijn we ook al aan begonnen. Ongeveer een-vierde is gedaan. Flink he?

2 comments:

manfred.fabig said...

Hi Heike
Bedankt voor de fotos. Inderdaad, ook zonder oma krijgen jullie wel iets gedaan. En dan nog, met drie kinderen kun je al blij zijn, als je al het dagelijks werk voor mekaar krijg.
Wat betrefft het spelen omtrent Kai, ja het is wel zo dat je vaak over bv zulke dingen in de put zit en medelijden hebt met hem en de anderen. Maar jullie zijn alle twee heel sterk en kunnen dat wel aan, ook is het niet altijd gemakkelijk. Wij zelf denken er ook veel aan, maar het enige wat men kan doen is alles akzepteren zoals het is en het beste voor iedereen te maken. Mooie ook de fotos van Yasha.
Mandag heb ik veel aan jullie gedacht. Was naar aktueel en heb mijn mooie truitje (dit van jullie) aan gehadt. Is wel leuk. Bedankt.
Heel veel liefs Helma

Anonymous said...

Auf Englisch bitte!

Vielen Dank, Susan :-)